Temsilcilerimiz Avrupa sınavında

Hentbol Kadınlar EHF Avrupa Kupası’nda temsilcilerimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor 3.Tur ilk maçlarına çıkacak.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda temsilcilerimiz 3.Tur müsabakalarına çıkacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, EHF Avrupa Kadınlar Hentbol Kupası 3. Turu’nda Portekiz ekibi ADA de Sao Pedro do Sul karşısında İzmir’de tur arayacak.

Portekiz temsilcisi ADA de Sao Pedro do Sul ile karşılaşacak İzmir ekibi, iki maçı da evinde oynayacak. İlk mücadele 2 Aralık Cuma saat 16.30’da, ikinci karşılaşma 4 Aralık Pazar günü aynı saatte Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacak. İsrailli hakemler Ron Peretz – Niv Schwartz karşılaşmayı yönetecek. Müsabakalar canlı yayın olarak İzmir BŞB Gençlik ve Spor Kulübü sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek.

Antalya’yı Avrupa’da temsil eden tek takım olan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu EHF Avrupa Kupası’nda Ukrayna temsilcisi HC Galychanka Lviv ile karşılaşacak.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, Avrupa yürüyüşüne devam ediyor. EHF Avrupa Ligi ikinci turunda Yunan rakibini her iki maçta da yenerek adını üçüncü tura yazdıran Mavi Kelebekler, bu turda Ukrayna’dan HC Galychanka takımıyla iki maç oynayacak.  

Maçlar, 3-4 Aralık tarihlerinde Antalya Spor Salonu’nda (Antalya Stadyumu yanı) oynanacak. Her iki karşılaşma da saat 16:00’da başlayacak ve Konyaaltı Belediyesi sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek.

Altın Kanatlı Melekler Yenimahalle Belediyespor ise Çekya ekibi Hazena Kynzvart ile karşı karşıya gelecek.

3 Aralık Cumartesi günü Saat:17.00’de THF Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakada temsilcimiz rövanş maçı öncesi avantaj elde etmeye çalışacak. Altın Kanatlı Melekler, 2.tur maçında İtalyan ekip Jomi Salerno’ya konuk olmuş her iki müsabakayıda İtalya’da oynamasına rağmen Tur atlayan taraf olmuştu.  

Rövanş karşılaşması 10 Aralık’ta Çekya’da oynanacak.

Bakmadan Geçme