• Haberler
  • 2. Lig
  • Hendek'in Rotası Hentbol 1. Lig: 'Kadro Kalitemize Güveniyoruz'

Hendek'in Rotası Hentbol 1. Lig: 'Kadro Kalitemize Güveniyoruz'

Hentbol Erkekler 2. Ligi A grubunda ilk devre tamamlandı. İlk devre sonunda grubu lider tamamlayan 1954 Hendek'te Antrenör Bertan Kılıç açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler 2. Ligi A grubunda ilk devre tamamlandı. Oynanan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan toplayan 1954 Hendek, ligin ilk devresini averajla lider tamamladı.

Beykoz Belediyesi 8 puanla ikinci, İTÜ Hentbol 6 puanla üçüncü, Ulaş ve Doğuhan 6 puanla dördüncü, Sancaktepe Belediye 2 puanla beşinci ve Kırklareli puansız altıncı sırada ilk devreyi tamamladı.

Hendek'in Rotası Hentbol 1. Lig: 'Kadro Kalitemize Güveniyoruz'

‘Sonuçlardan Dolayı Mutluyuz’

1954 Hendek Antrenörü Bertan Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ligin ilk yarısında 1 mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet de Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Beykoz Belediyesi’nin rezerv takımına karşı oldu. Puanlarımız eşit olmasına rağmen averajla lider tamamladık. Sonuçlardan dolayı oldukça mutluyuz.”

‘Kadro Kalitemize Güveniyoruz’

Kılıç şöyle sürdürdü: “Takımımızın çoğunluğu alt yapımızdan yetişen sporcular. Takımın iskeletini oluşturan alt yapı sporcularımızla ve farklı illerden 4 sporcu transferiyle bu sezon kadro yapılanmamızı gerçekleştirdik. Devre arasında 2-3 transfer yapmayı hedefliyoruz. Kadro kalitemize güveniyoruz. İyi gidiyoruz, iyi takımımız var.”

Hendek'in Rotası Hentbol 1. Lig: 'Kadro Kalitemize Güveniyoruz'

‘Çetin Maçlar Fayda Sağlar’

Kılıç: “Bizim gurubumuzda İstanbul takımları var, denk maçlar var. 2. Lig’deyiz ama maçlar 1. Lig seviyesinde geçiyor. Ölüm grubu gibi bir gruptayız. Bu çetin mücadelenin Play-Off’larda fayda sağlayacağını düşünüyorum.”

‘Hedefimiz 1. Lig’

1954 Hendek Antrenörü Bertan Kılıç son olarak şunları söyledi: “Her hafta 600-700 kişi seyirci ortalamasıyla maç yapıyoruz. Hentbola olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilginin karşılığı olarak şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz 1. Lig’e yükselmek.”
 

Bakmadan Geçme