Isparta Belediyesi Hentbol, Namağlup Zirvede

Hentbol Erkekler 2. Lig B grubunda ilk devre maçları tamamlandı. İlk devrede oynadığı 5 maçı da kazanan Isparta Belediyespor'da, Antrenör Recep Aydemir açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler 2. Lig B grubunda ilk devre maçları tamamlandı. Isparta Belediyespor oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak 10 puanla zirvede kapattı. Isparta Belediyespor Antrenörü Recep Aydemir, hedeflerinin 1. Lig olduğunu söyledi.

Hentbol Erkekler 2. Lig B grubunda 10 puanlı namağlup lider Isparta Belediyespor’u 6’şar puanla Antalya Yiğit ve Yunus Emre Belediyesi takip etti. 1922 Salihli 4 puanla dördüncü sırada yer alırken, Burdur ve Aydın Yurdum 2’şer puanla son iki basamakta yer alıyorlar.

‘7 Senedir Beraberiz, 3 Bine Yakın Antrenman Yaptık’

Isparta Belediyespor Antrenörü Recep Aydemir şunları söyledi: “Yaklaşık 7 senedir aynı takımla beraberiz. Şu anda 17 yaşında olan sporcularımla 10 yaşlarından beri birlikte çalışıyoruz. Birlikte 3 bin antrenmana yakın antrenman yaptık. Mücadele ettiğimiz alt yaş gruplarında başarılı sonuçlar aldık. Bu başarımızı gerek 2. Lig’de aldığımız sonuçlarla gerekse de Liseler Türkiye Şampiyonası’nda alacağımız sonuçlarla pekiştirmek istiyoruz.”

‘1. Lig’e Çıkmak İstiyoruz’

Aydemir: “2. Lig’de 3 senedir mücadele ediyoruz. Geçen sezon şansımız yaver gitseydi bu sezon belki 1. Lig’deydik. Artık bu sezon önce grubumuzu lider tamamlamak ve Play-Off’lar sonrasında da 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Destek verildiğinde üst liglerde de iyi sonuçlar alacağımızı kanıtlayacağız. Skor başarısının yanı sıra tabi hentbol adına güzel şeyler yapıp, milli takımlarda da oyuncularımızı görmeyi hedefliyoruz.”

‘Bir İki Oyuncu Takviyesi İsteriz’

Isparta Antrenörü Aydemir: “Şu an için tamamlanan bir transferimiz yok. Ancak araştırmalarımız devam ediyor. Bizim takımımızın profiline uyacak, eksiğimizi kapatacak bir iki oyuncu isteriz.”

Teşekkür

Aydemir son olarak: “Bize desteklerini esirgemeyen Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan Yardımcımız Fahrettin Gözgün, Kulüp Başkanımız İsmail Hakkı Uysal ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ispartalı hentbol gönüllüleri ve taraftarlarına teşekkür ederiz.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme