Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mesut Çebi, Türk Hava Yolları'nın Sponsorluğu İçin Çaba Harcadı!
Hentbol Haber
Hentbol HaberEditör
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mesut Çebi, Türk Hava Yolları'nın Sponsorluğu İçin Çaba Harcadı!

Beşiktaş ve yönetiminde yer aldığı zaman içerisinde Türkiye Hentbol Federasyonu'na sponsorluk katkıları ile ön plana çıkan Çebi, Türk Hava Yolları'nın Avrupa Hentbol Federasyonu organizasyonlarına sponsor olabilmesi için görüşmeler gerçekleştirdiği belirtti.

Türk hentbolunun sevilen ve ilgi ile takip edilen Hentbolda Hafta Ortası'nda, Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Şube Sorumlusu Mesut Çebi konuk oldu.

Oyuncu olarak başlayan sporculuk kariyerinden, yöneticiliğine kadar bir çok noktada deneyime sahip olan Mesut Çebi, Beşiktaş Safi Çimento'nun HDI Sigorta Türkiye Kupası zaferini, EHF ile olan ilişkilerini, gelecek sezon planlarımına kadar bir çok noktada düşüncelerini dile getirdi.

Programda ön plana çıkan konulardan biri Mesut Çebi'nin Türk Hava Yolları ile Avrupa Hentbol Federasyonu'nu aynı ortak noktada birleştirme arzusu idi.

Beşiktaş ve yönetiminde yer aldığı zaman içerisinde Türkiye Hentbol Federasyonu'na sponsorluk katkıları ile ön plana çıkan Çebi, Türk Hava Yolları'nın Avrupa Hentbol Federasyonu organizasyonlarına sponsor olabilmesi için görüşmeler gerçekleştirdiği belirtti.

İşte Mesut Çebi'nin büyük sponsorluk görüşmesinin ayrıntıları:

Yeni Videolar