A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ Maçına Hazır!

A Milli Kadın Hentbol Takımımız bugün Karadağ ile karşılaşacak.

Bugün Rize'de, Milli Kadın Hentbol Takımımız, 2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki beşinci maçında Karadağ'ı ağırlıyor. Karşılaşma, Rize Yenişehir Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçı Bulgaristan'dan Svetoslav Yovchev ve Zvezdelin Yonchev hakem çifti yönetecek.

Milli Takımımız, gruptaki performansıyla dikkat çekiyor. Şu ana kadar oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 5 puan topladı ve ikinci sıraya yerleşti. İlk maçında deplasmanda Karadağ'a yenilmiş olmalarına rağmen, sonraki maçlarda aldıkları başarılarla moral buldular. Ankara'da Sırbistan ile berabere kalan takımımız, deplasmanda Bulgaristan'ı mağlup ettikten sonra evinde Bulgaristan'a galip geldi.

Son maçları ise 7 Nisan'da Sırbistan ile olacak. Bu karşılaşma Zrenjanin kentindeki Kristalna Dvorana salonunda TSİ 19.00'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Takımımız, bu maçı da başarılı bir şekilde tamamlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milli Takımın Karadağ Maçı Kadrosu:

Kaleci: Merve Erbektaş (Kastamonu GSK), Yaren Berfe Göker (Kastamonu GSK)

Sol Kanat: Beyza İrem Türkoğlu Şengül (MKS Funfloor Lublin), Ceylan Aydemir (Konyaaltı Bld. SK)

Sol Oyun Kurucu: Aslı İskit Çalışkan (CS Magura Cisnadie), Betül Yılmaz (Kastamonu GSK), Sevgi Kalyoncuoğlu (Yenimahalle Bld. SK)

Orta Oyun Kurucu: Betül Karaarslan (Yenimahalle Bld. SK), Dönegül Bozdoğan (Bursa BBSK), Yasemin Sahin (Kastamonu GSK)

Sağ Oyun Kurucu: Eda Nur Çetin (Konyaaltı Bld. SK), Fatma Küçükyıldız Özdemir (NEKA), Gülcan Tügel (Yenimahalle Bld. SK)

Sağ Kanat: Aysenur Kara (Görele Bld SK), Bilgenur Öztürk (Bursa BBSK)

Pivot: Cansu Akalın (Kastamonu GSK), Ceren Demircelen (Bursa BBSK), Nurceren Akgün Göktepe (Kastamonu GSK)

Teknik Kadro: Costica Buceschi (Başantrenör), M. Serkan İnci (Antrenör), Yeliz Yılmaz (Antrenör), Ragıp Demirman (Kaleci Antrenörü), İlker Kurtulmuş (Sportif Performans Antrenörü), Halit Selçuk (Fizyoterapist), Adnan Ekmekçi (Masör), Bora Serter (İdari Menajer)
 

Bakmadan Geçme