A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan Maçları İçin Kampa Giriyor

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanmak amacıyla Ankara'da A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile bir hazırlık kampı düzenleyecek.

A2 Milli Kadın Hentbol Takımı, 25 Mart'ta, A Milli Kadın Hentbol Takımı ise 26 Mart'ta Ankara Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde bir araya gelecek.

A Milli Takımımız, 30 Mart 2024 tarihinde Karadağ ile oynanacak müsabaka için Rize'ye hareket edecek. A2 Milli Takımı'nın programı ise 30 Mart tarihinde sona erecek şekilde planlanmıştır.

A Milli Takımımız, 6. Eleme Grubu'ndaki beşinci maçında 3 Nisan 2024 tarihinde Rize'de Karadağ'ı konuk edecek. Maç, Rize Yenişehir Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Grubun son maçında ise A Milli Takımımız, 7 Nisan 2024 tarihinde deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak. Zrenjanin kentinde bulunan Kristalna Dvorana salonunda TSİ 19.00'da başlayacak maç, yine TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Takımı Aday Kadrosu:

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan Maçları İçin Kampa GiriyorA Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan Maçları İçin Kampa Giriyor

Bakmadan Geçme