Amasya Liderliği Bırakmak İstemiyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Amasya Taşova Hentbol’da hedef, Antalyaspor karşısında galip gelmek.

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, Antalyaspormaçını da kazanıp ligde 3’te 3 yaparak yoluna devam etmek istiyor.

Takım antrenörüHakan Günal, yaptığı açıklamada, geride kalanhaftada Maliye Milli Piyango ile zorlu bir maç oynadıklarını anımsattı.

Bumaçın ilk yarısında rakip takımın katı savunması nedeniyle birazsıkıntı yaşadıklarını ifade eden Günal, ikinci yarıda bu sorunu çözerekgalip gelmeyi bildiklerini belirtti.

Antalyaspor maçının da kolaygeçmeyeceğini vurgulayan Günal, "Bu sene daha iddialı bir takımkurdular. Yeni yapılanmaya gittiler. Hedefleri Avrupa.  Zor olacak ama o maçtan alnımızın akıyla çıkacağımızainanıyoruz. Çünkü ilk iki maçta galip geldik. Galibiyetler en önemlimotivasyon aracıdır. Çocuklarımız inanmaya ve kendilerini göstermeyebaşladılar" dedi.

Günal, bir ilçe takımı olmalarına rağmen en büyük avantajlarınınseyirci olduğunu, misafir takımların hentbolda böyle bir seyirci grubunarastlamadıklarını söylediklerini dile getirdi.

Seyircinin sezonsonuna kadar aynı şekilde takımı desteklemesinin önemine değinen Günal,böyle devam ettiği takdirde ligi hedeflerin üstünde bitireceklerineinandığını söyledi.

Bakmadan Geçme