Atlantik , Evinde Güldü

Hentbol Bayanlar 1.Ligin iddialı ekiplerinden Atlantik Spor Kulübü , evinde Altay Spor Kulübü’nü farklı yenerek yoluna devam etti.

Prof.Dr.Yaşar Sevim Spor Salonu’ndaoynanan müsabakanın ilk yarısı 20-10 ev sahibi ekibin üstünlüğü ilentamamlandı.  Maçın sonunda da  Ankara temsilcisi Atlantik Spor Kulübü ,44-21 skor ile gülen taraf oldu.

Atlantikspor , oynadığı 23karşılaşma sonunda , 16 galibiyet 1 beraberlik ve 6 yenilgi iletopladığı 33 puan sonucunda 4.cü sırada bulunuyor.

 Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Bu hafta evimizde Altay SporKulübü ile karşılaştık. Müsabakadan farklı galip gelerek ligde yolumuzadevam ediyoruz. Önümüzdeki müsabakalar için konsantrasyonumuzu devamettireceğiz. Süper Lige çıkmamız için kazanmamız gereken maçlar var ,hepimiz bunun bilincindeyiz. Herkes hedeflerimizin farkında ve iyi birtakımız. Antrenörümüz Kıvanç Özcan ve değerli sporcularımıza güvenimizsonsuz. Süper Ligde boygösterecek  güce sahibiz. Bu hedefimizikenetlenerek başaracağımızainanıyorum .Önümüzde oynayacağımız 3 maç ile normal sezonutamamlayacağız. Play-Off’lar sonunda Atlantikspor’un adını Süper Ligeyazdıracağız." dedi.

Atlantik Spor Kulübü , yönetim kurulu üyesi Murat Hastarla , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada " : "Ekibimiz  bugün evimizde oynadığımız Altay Spor Kulübü müsabakasındangalibiyetile ayrıldı. Sahada elinden gelenin en iyisini yapmayaçalışansporcularımızı , Antrenörümüz Kıvanç Özcan ve ekibinikutluyorum.Atlantik Spor Kulübü olarak sağlam ve emin adımlarla SüperLig yolundailerliyoruz. Önümüzdeki hafta deplasmanda Adana GençlikSpor Kulübü ilekarşılaşacağız. Bu mücadeleden de ekibimizin  sahadangalibiyet ileayrılacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum. " dedi.

Haber

Bakmadan Geçme