Avrupa Hentbol Federasyonu ile Hentbolhaber.Net arasında önemli anlaşma

Doğru, kaliteli, hızlı bir şekilde hentbolun nabzını tutan Hentbolhaber.Net, EHF Şampiyonlar Ligi, EHF Avrupa Ligi, EHF Avrupa Kupası görüntülerini kullanmak üzere Avrupa Hentbol Federasyonu ile anlaşmaya vardı.

HENTBOLHABER.NET –Avrupa Hentbol Federasyonu yayıncı şirketi INFRONT ve DAZN şirketiyle anlaşmaya varan Hentbolhaber.Net, bu anlaşma kapsamında EHF / DELO Şampiyonlar Ligi maç özetlerini, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımı başta olmak üzere, tüm takımların özel görüntülerini, maçlardan görselleri kullanabilecek.

 

Yapılan bu telif anlaşması gereği, Türkiye’deki hentbolseverler, EHF Şampiyonlar Ligi, EHF Avrupa Ligi ve EHF Avrupa Kupası heyecanını daha yakından takip edebilecek ve Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un özel görüntülerini hem de rakiplerini daha yakından markaj altına alabilecek. 

Diğer takımlarımızın Avrupa Arenası’nda ki tüm görüntülerini Türk hentbol severler ile paylaşabilecek.

Yanı sıra hentbolhaber’e gönüllü olarak katkı sunan Ozan Can Sülüm de, EHF TV’den yayınlanan karşılaşmaları canlı olarak anlatacak. Heyecanı mikrofon başında size aktaracak.

Yaşanan bu gelişmelerin hentbolhaber’e, Türk hentboluna katkı sunmasını ümit ediyor, tüm takipçilerimizin bilgilerine sunuyoruz.

 

Bakmadan Geçme