Balkan Şampiyonası’nın En İyisi

Bulgaristan'ın Burgaz kentinde düzenlenen U17 Balkan Şampiyonası'nda Milli Takım kalesini koruyan Dört Eylül Belediyespor'un başarılı kalesicisi Sivas'lı Merve Durdu gösterdiği performansla turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.

Dört  Eylül Belediyespor Kulübü ve Milli Takım hentbol oyuncusu Merve Durdu ve Dört Eylül Belediyespor antrenörü Doğan Ardahan Bulgaristan dönüşü Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Durdu’yu tebrik eden Orhan Demirok, Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.İnşallah Doğan Başkanımızda makama döndüğü zaman kızımıza yine bir karşılama yaparız. Çok memnun oldum başarılarının devamını dilerim.

Haber

Emek verildiği zaman karşılığını buluyorsun. Bizim hentbol takımımızın, Doğan Hocamızın elinde yetişen sporcular. Demek ki bunların elinden tutarsak, değer verirsek, kadirini bilirsek netice alıyoruz. Bu da Sivas’ın çocuklarının kaderidir. İnşallah bundan sonra Merve kızımız kendisinden sonra yetişecek olan sporculara da örnek olacak” dedi.

Ziyarette konuşan Dört Eylül Belediyespor Hentbol takımı Doğan Ardahan ise “İki yıldır Dört Eylül Belediyesi olarak bizlere sahip çıktılar. Merve kızımız 96 gurubu ve Balkan Şampiyonasında yıldızlarda mücadele etti. Bizim gururumuz oldu. Bunun gibi  yıldız b de olan 7 sporcumuz daha var alt yapıda” şeklinde konuştu.

Ayağın tozuyla memleketine gelen milli sporcu Merve Durdu  ise yaptı. Çok mutluyum, guruluyum böyle bir başarıyı Allah bana nasip etti. Ben hem ülkemizi  hem ilimizi ve hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum bana bu imkanı veren başta  belediye başkanımız Doğan Ürgüp’e, kulüb başkanımız Ahmet Polat’a ve kulübümüz yönetim kurulu üyelerine ve ayrıca Doğan Ardahanlı hocama   çok teşekkür ediyorum. İfadesini kullandı.

Bakmadan Geçme