Mesut Çebi: 'Hedef: Beşiktaş'a Avrupa Kupası Kazandırmak'

Beşiktaş Safi Çimento'nun Şube Sorumlusu Mesut Çebi, 2023-24 sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gündem Beşiktaş'a açıklamalarda bulunan, Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Şube Sorumlusu Mesut Çebi, kulübün lig sezonunu değerlendirdi. Çebi, sezona Süper Kupa zaferiyle başladıklarını ve sezon öncesinde yapılan bir yapılanma süreciyle birlikte yabancı antrenörleri Olivier Roy Camino'nun takıma katıldığını belirtti.

Hedef: Avrupa Kupası!

Çebi, önümüzdeki sezonun hedeflerinin Avrupa'da başarılı olmak olduğunu vurguladı. Beşiktaş için hedeflerinin Avrupa Kupası'nı kazanmak olduğunu dile getirdi. Önlerinde Türkiye Kupası finalleri ve lig play-off maçları olduğunu belirten Çebi, bu maçlara hazır olduklarını ifade etti.

Gelecek Sezon İçin Güçlü Kadro...

Avrupa Kupası için ise kademe kademe ilerleme stratejisi izlediklerini açıklayan Çebi, önce EHF Avrupa Kupası'nda başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi. Takımın kadrosunu güçlendirdiklerini ve transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirten Çebi, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurduklarını dile getirdi.
 

Yorumlar 2
m.müfit 31 Mart 2024 17:14

sevgili hentbol sever.17 yılda ekonomik zorluklar içersinde challenge cup ta avrupa 3cülüğü,ehf cup ta son16,5sezon sampiyonlar ligi bu kupada 11 puan ve 8 puan.ayrıca hatıladıgım kadarıyla sampiyolar ligi sampiyonunu yenme basarısı,bunların haricinde norveç isveç isviçre macar hollanda portekiz vb avrupa takımlarına karşı alınan galibiyetler.bu arada ben iş adamı değil antrenörüm.saygılarımla

Hakan 31 Mart 2024 12:23

Beşiktaş için bu kadar para harcayan ve başarı için çabalayan az yönetici gördüm. Zamanında Müfit hocalar ile kızmıştım ama Çebi'nin bakışı farklıymış. Nitekim o kadar şampiyonlar liginde oynandı o kadar para harcandı başarı olmadı. Kan değişikliği faydalı olacaktır.

Bakmadan Geçme