Beşiktaş Mogaz bildiğiniz gibi…

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Beşiktaş Mogaz arasındaki maçı özetledi.

Evet dostlar siyah-beyazlılar kazanmaya devam ediyor. 

Ligin ilk haftasında İstanbul’da 31:26 yendiği Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un konuğu oldu Beşiktaş Mogaz.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maça Eldar, Atila, Durmuş, Alican, ibrahim, Taner, Cemal ilk yedisiyle başladı. Beşiktaş Mogaz ise Faruk, Nemanja, Josip, Yunus, Predrag, İvan, Ramazan ilk yedisiyle sahada yer aldı.

Salonda ciddi bir seyirci desteği vardı siyah-beyazlılara. Ama bu seyirciler ilk golü beşinci dakikada görebildiler. Eldar’ın golü Ankara takımını 1:0 öne geçirdi. İki dakika sonra Tolga beraberliği sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, 20 dakika kadar direndi Beşiktaş Mogaz’a. Sonra siyah-beyazlılar maçı kopardı, ilk yarının son düdüğü çaldığın da Beşiktaş Mogaz’ın 16:12 üstünlüğü vardı.

İkinci yarıyı Beşiktaş Mogaz istediği gibi oynadı. Kendini sıkmadan, yormadan rakibinin direncini kırdı, farkı giderek açtı ve maçı 25:31 kazandı.

Siyah-beyazlıların kalecisi Yunus Özmusul’un bu galibiyette payı hiç de azımsanmayacak orandaydı.

Beşiktaş Mogaz’da Ivan Nincevic attığı sekiz golle sahanın yıldızıydı. Siyah-beyazlılarda Faruk Vrazaliç 5, Marko Krsmançiç , Mihajlo Radojkoviç ve Onur Ersin 4’er, Ramazan Döne 3, Pregrag Daçeviç 2, Tolga Özbahar ise bir gol attı.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un golcüleri ise beşer golü bulunan Eldar Nasyrov ile Özgür Sarak, 4 gollü Atila Zaman, üçer gol atan İbrahim Bircan ve Cemal Kütahya, birer kez Yunus Özmusul’u mağlup eden Efe Kerem, Pavel Maksimov, Durmuş Mutlu ve Oleksandr Pedan oldu.  




Bakmadan Geçme