Beykoz Belediyespor Antrenörü Mesut Ilgın'dan Nilüfer Belediyespor Galibiyeti Değerlendirmesi

Beykoz Belediyespor Spor Kulübü antrenörü Mesut Ilgın, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 17. haftasındaki Nilüfer Belediyesi galibiyetini değerlendirdi. Ilgın' Çok güzel bir maç oldu. İki takım da deplasmanda gibiydi' dedi.

Maç sonrasında hentbolhaber.net'e konuşan A Takımı Antrenörü Mesut Ilgın şunları söyledi: "Bursa iyi bir ekip, bazı sıkıntılar yaşamıştı. Ancak mücadeleci bir ekip olduklarını biliyoruz. Güzel bir maç oldu. İki takım da deplasmanda gibiydik. İlk yarı gayet güzel çekişmeli geçti. İkinci yarı ise biz daha sıkı savunma ve hızlı hücumlarla farkı açmayı başardık." 

"Birincilik Hedefinden Uzaklaştık"

Takımının performansından memnun olduğunu belirten Ilgın, Play-Off'ta yer alacak dört takım arasında olmanın ayrı bir sevincini yaşadığını belirtti. Ilgın, sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekçi olmak gerekirse, birincilik hedefinden uzaklaştık gibi ama tabiki ilk dörtte olmak  gurur verici."

"Çok Sıkıntılar Yaşıyoruz"

Antrenman konusunda sıkıntılar yaşadığını belirten Ilgın, "Yüksek Seçim Kurulu, bizim salonu aldı. Bu yüzden çok sıkıntılar yaşıyoruz. Çok sağlıklı bir antrenman periyotlamamız olmuyor. Bazı günler antrenman yapamıyoruz. Beşiktaş bize salonunu açtı. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Geç vakitlerde antrenman yapmamız nedeniyle eve dönüşümüz de gece geç saatlere kadar uzanıyor. Açıkçası, antrenman konusunda çok sıkıntılıyız." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme