“Bu maç bizim için rehabilitasyon maçı”

Erkekler Süper Lig’de deplasmanda Ankara Hentbol İhtisas takımıyla karşılaşacak Amasya Taşova YİBO’nun antrenörü Hakan Günal, mücadelenin kendileri açısından rehabilitasyon maçı olacağını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının tam kadro olduğu sürece, galibiyet sayılarının fazla olacağını belirtti.

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahalarında oynadıkları Trabzonspor maçında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıkları anlatan Günal, “Kupa maçları iki devreli maçlar ve biz bu maçların ilk devresini mağlup kapattık. Trabzonspor maçında yaptığımız hataları telafi etmek adına Ankara Hentbol İhtisas maçı bir nevi antrenman maçı havasında olacak. Kupa maçında yaptığımız hataları gözden geçiriyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda bunun üzerinde çalışmaya başladık ve bu maçta uygulama fırsatı bulacağız.” dedi.

Hiçbir zaman rakiplerini küçümsemediklerini ifade eden Günal, şunları kaydetti:

“Oynayacağımız maçın saygı ve sevgi çerçevesinde, dostluk maçı havasında geçeceğini düşünüyorum. Bizim için Çarşamba günü Trabzon’da oynayacağımız kupa maçının, antrenman maçı olacak. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ankara Hentbol İhtisas maçına tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Tam kadro ve diri bir takımla maça çıkacağız, Ankara Hentbol İhtisas maçı bizim açımızdan rehabilitasyon maçı olacak. Trabzonspor maçından mağlup ayrıldık, o maç geride kaldı. Bizim için önümüzdeki maçlar önemli. Hafta sonu Ankara Hentbol İhtisas maçı ve daha sonra yapacağımız maçlar takımımızın gerçek gücünü göstermiş olacak.”


//

Bakmadan Geçme