Can Çelebi:”Hak edenin kazanacağı güzel bir mücadele olsun'

Spor Toto Spor Kulübü deneyimli sağ oyun kurucusu Can Çelebi kazanmış oldukları maçı hentbolhaber.net'e değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü finallerinde Süper Lig şampiyonu Beşiktaş Spor Kulübü ile karşılaşan Spor Toto Spor Kulübü ilk finalist olan ekip oldu.

Normal sürenin 27-27 berabere bitmesinin ardından maç uzatmalara kaldı.  İlk uzatma bölümüde berabere biterken maçın sonucu 2. uzatma bölümüne kalmış oldu. Spor Toto 2. uzatma bölümünün sonucunda maçı 37-39 ile kazandı ve HDI Türkiye Kupası’nın ilk finalisti oldu.

Uzatmalar sonunda galibiyet kazanan Spor Toto Spor Kulübü deneyimli sağ oyun kurucusu Can Çelebi  kazanmış oldukları maçı  hentbolhaber.net’e değerlendirdi.

Çelebi, “Bizim adımıza önemli bir maçtı. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Sezona Süper Kupa ile başladık. Süper Lig şampiyonluğunu elde edemediğimizden dolayı Türkiye Kupası bizim için önem taşıyordu.Ligi iki kupa ile bitiren takım olabilmek için, bu maçtan galibiyet almamız gerekiyordu. Çok güçlü rakip olan lig şampiyonu Beşiktaş Spor Kulübü ile oynamış olduğumuz maçtan galip gelerek, finale çıktık. Finaldeki rakibimiz, Beykoz Bld. Spor Kulübü. Onlar da çok iyi bir takım. Finale de bize göre çok daha dinlenmiş olarak sahaya çıkacaklar. Biz, Spor Toto Spor Kulübü olarak bugün oynamış olduğumuz maçtaki gibi son ana kadar mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini bugün oynamış olduğumuz mücadeledeki gibi gösterip, kupayı kazanmayı hedefliyoruz. Seyir zevki yüksek, hak edenin kazanacağı güzel bir mücadele olsun”dedi.

Bakmadan Geçme