27. Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası Mısır’da başladı.
ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Ev sahibi ülke, G grubunun ve turnuvanın açılış maçında Şili ile Kahire de karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan Mısır, skor üretmekte fazla zorlanmadığı ilk 30 dakika da etkili savunmasının da katkısıyla devreyi 18-11 önde tamamladı. İkinci yarı da Şili Esteban Salinasın golleriyle farkı kapamaya çalıştı.
Mısır’ın savunması biraz gevşe de hücumda gol bulmakta zorlanmayan ev sahibi ülke Yehia El Deraa ve Akram Yousri ile skor üretti. Şili farkı 5 sayıdan aşağıya çekemezken üstünlüğünü maç sonuna dek sürdüren Mısır sahadan 35-29 galibiyet ile ayrıldı.
Mısır’da Yehia El Derra 6,Akram Yousri 5, Yahia Omar ve Mohammad’ın Sanad’ın 4 golle oynadı ise Şili de ise Esteban Salinas 8 golle karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken takım arkadaşı Erwin Feuchtmannın 7 golü galibiyet için yeterli olmadı.
A Milli Erkek ve Kadın Plaj Hentbol Takımlarımızın mücadele ettiği,... Haberin Devamı..
Serdar Seymen: "Elimizden gelenin en iyisini... Haberin Devamı..
Mehmet Korer Koral: “Finale çıkmayı... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mesut Ilgın,... Haberin Devamı..
Türkiye'nin Uluslararası Kadın Hakemleri Pinar Ünlü Hatipoğlu - Mehtap... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar 2. Ligi'nde Ankara THF Spor Kompleksi'nde... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off yarı final... Haberin Devamı..