Erkek A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Gordo'dan İlk Açıklamalar

İspanya Ligi'nde Ademar Leon takımını yöneten Daniel Gordo, düzenlenen törenle A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörlük görevine getirildi. Gordo'nun ilk açıklamaları ne oldu?

İspanya Ligi'nde Ademar Leon takımını yöneten Daniel Gordo, düzenlenen törenle A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörlük görevine getirildi.

Ankara'daki Türkiye Hentbol Federasyonu Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen imza törenine THF Başkanı Uğur Kılıç, A Milli Erkek Takımlarından Sorumlu Asbaşkan Salim Öztürk ve Başantrenör Daniel Gordo katıldı. İmza töreninin ardından Daniel Gordo ve THF Başkanı Uğur Kılıç, hazırlık kampına katılan A Milli Erkek Takımı oyuncuları ile görüştü.

Erkek A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Gordo'dan İlk Açıklamalar

İspanyol teknik adam Daniel Gordo imza töreninde şunları söyledi: "Türk hentbolunun yıllardan beri süre gelen bir geçmişi var. Avrupa takımları arasında bunun önemi büyük. Güçlü hedeflerimiz var ve Türk hentbolunu olabilecek en iyi seviyelere getirme hedefi için çok çalışacağım. Hatta Avrupa ülkeleri ile rekabet edebilecek düzeye getirme hayalim var" şeklinde konuştu.

Gordo bir soru üzerine; "Antrenmanlara önem vermeyi planlıyorum. Türk hentbol takımında takım ruhunu oluşturup, yeni oyunculara şans vermek istiyorum. En önemlisi oyuncuların motivasyonunun yüksek olması ve takım ruhu. Bunun için de kamplar ve antrenmanlar çok önemli. 10 aylık hazırlık dönemi bizim için şans, yeni teknik ve stratejiler için vaktimiz olacak. Takıma yeni fikirler ve misyonlar getirmek hedefim olacak" ifadelerini kullandı.

Erkek A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Gordo'dan İlk Açıklamalar

Türkiye Hentbol Federasyonu

Bakmadan Geçme