Fatih Işık: 'Ligde, istediğimiz yerde olmak istiyoruz'

Hentbol Erkekler Süper Ligi 24. Haftası'nda Eskişehir Ormanspor, zorlu rakibi Antalya Spor Kulübü ile Porsuk Spor Salonu'nda karşılaştı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – İlk yarıyı 23-14 önde tamamlayan Eskişehir Ormanspor, maç sonunda 36-29 skor ile kazanarak kendi sahasında yüzü gülen taraf oldu.

Eskişehir Ormanspor’un Antrenörü Mehmet Fatih Işık, düşüncelerini Hentbolhaber.net’e aktardı.

Işık, “Kendi sahamızda, bizim açımızdan zevkli geçen bir müsabaka gerçekleşti. Hafta boyunca bu müsabakaya hem mental, hem de fiziksel ve taktiksel olarak iyi hazırlandık. Müsabakanın bizim açımızdan anlamı, ligde mevcut sıralamamızı korumaktı. Bu maç bizim, ligde dördüncülüğümüzü garantilemek adına önemliydi.  Sporcularım da bu durumun bilincinde olarak sahaya çıktı. İkinci yarı da ise genç oyuncularımıza fırsat tanıdık. İstediğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçları da kazanarak ligde istediğimiz yerde olmak istiyoruz. Tüm oyuncularıma ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Antalya Spor’a da başarılar diliyorum” dedi.

 

Eskişehir Orman Spor’un, Antalya Spor maçı karşısındaki en skorer oyuncuları kaydetmiş olduğu 10 sayı ile Çetin Çelik olurken, kaptan Ramazan Döne’de 8 sayı üreterek, takımının maçı kazanmasında etkili isimler oldu.

Eskişehir Orman Spor, 19 haftada 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak toplamda 26 puan ile ligde dördüncü sırada yer almaktadır.

Bakmadan Geçme