Fatih Muhammed İkbal: 'Bir puanı hediye ettik'

Araç Belediyespor Antrenörü Fatih Muhammed İkbal, Tekirdağ Spor Kulübü deplasmanında alınan 24-24'lük beraberlik sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  İkbal, eksiklere rağmen iyi oynadıklarını belirterek, takviye ihtiyacını yineledi. İkbal’in açıklamaları şu şekilde: “Karşılaşmaya 6 oyuncu ile çıktık. Rotasyon sıkıntımız var. Kadromuzda eksiklerimiz var. Üstüne oyuncularımızın sakatlıkları, bazı oyuncularımızın da kovid oluşu bu maçta bizleri oldukça yine sıkıntıya soktu. Eksik olmamıza rağmen maçta baştan sona kadar oyuncularımız inanılmaz bir performans sergiledi ve ilk yarıyı önde tamamladılar. İkinci yarıda istediğimiz gibi oyunu kontrol etsekte oyuncu değiştiremediğimiz için yorgunluk ve basit hata sonucunda son dakikada artık bir puanı rakibimize hediye etmiş olduk. Bu maç bitti ve önümüzdeki maçlara bakacağız. Çarşamba günü eksik olan oyuncularımızın karantinası bitiyor. Sakat oyuncularımız da ilerleyen zamanlarda aramıza katılacak ve çok daha iyi bir takım olacağız” dedi.

Takviye Yinelemesi

İkbal son olarak şunları söyledi: “Teknik ekibimizle verdiğimiz rapor doğrultusunda yönetimimiz takımımıza birkaç takviye yapacak. Rotasyon sıkıntısı çok yaşıyoruz. Süper Lig’deki ilk sezonumuz ama daha verimli işler yapacağımıza inanıyorum.”

Bakmadan Geçme