Hentbolda Yenilik Var! Merkez Hakem Kurulu Duyurdu!

Türkiye Hentbol Federasyonu, 13 ve 14 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları için heyecan verici bir duyuru yaptı. Bu yılın final müsabakalarında bir dizi yenilik ve teknolojik gelişmeler uygulanacak. Türk Hentbolunda Elektronik Takım Molası Sistemi ilk kez uygulanacak! Hentbolda Elektronik Takım Molası Sistemi Nedir? Detayları haberimizde.

Buna göre, maç esnasında takım molaları artık Buzzer (Buton) sistemi kullanılarak alınacak. Ayrıca, maçların daha adil ve doğru bir şekilde yönetilmesi için Video Replay pilot uygulaması hayata geçirilecek. Bu uygulama, gol ve diskalifiye kararlarının gözden geçirilmesine olanak tanıyacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu, tüm takımlar ve görevlendirilmiş hakemler ile gözlemcilerin katılımıyla 13 Nisan günü saat 12.00'de THF Yaşar Sevim Hentbol Salonu konferans salonunda ortak bir toplantı düzenleyecek.

Bu yeniliklerle birlikte, hentbol tutkunları Ankara'da gerçekleşecek olan HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarında daha heyecanlı ve adil bir atmosferin tadını çıkaracaklar.

Hentbolda Elektronik Takım Molası Sistemi Nedir?

 

Bakmadan Geçme