Kastamonu’da bir ilk gerçekleşti

Foto : Umur Arslan
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin iki ekibi Kastamonu Belediyesi GSK ile Yenimahalle Belediyesi SK, Süper Lig’de bir ilki gerçekleştirdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyesi GSK ile Yenimahalle Belediyesi SK, ikili kamp için bir araya geldi.

Başantrenörlerin karşılıklı tecrübelerini paylaştıkları iki günün ardından hazırlık maçı ile Türkiye’de bir ilk olan uygulama tamamlandı.

Kastamonu Belediyesi GSK Başantrenörü Helle Thomsen ve Yenimahalle Belediyesi SK Başantrenörü Serdar Eler, iki takıma aynı anda antrenman yaptırırlarken, tecrübelerini ve antrenman dirillerini birbirleriyle paylaştılar.

3. günde hazırlık maçı oynanırken, Serdar Eler, “Güzel örnek bir uygulama oldu. Kastamonu Belediyesi GSK’ya davetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Güzel bir tecrübe paylaşımı oldu” dedi.

Kastamonu cephesinde ise ikili antrenmanın sezon öncesi iyi olduğu, antrenmanda oyuncuların yüzde yüzünü yansıtmak istemelerinden dolayı çok mutlu oldukları dile getirildi.

FOTO GALERİ

View this post on Instagram

Foto: @umuraslanHentbol Kadınlar Süper Ligi'nde @kastamonubldgsk ile @yenimahallebelediyesisk, ikili kamp için bir araya geldi. Başantrenörlerin karşılıklı tecrübelerini paylaştıkları iki günün ardından hazırlık maçı ile Türkiye'de bir ilk olan uygulama tamamlandı. Kastamonu Belediyesi GSK Başantrenörü Helle Thomsen ve Yenimahalle Belediyesi SK Başantrenörü Serdar Eleriki takıma aynı anda antrenman yaptırırlarken, tecrübelerini ve antrenman dirillerini birbirleriyle paylaştılar. 3. günde hazırlık maçı oynanırken, Serdar Eler, "Güzel örnek bir uygulama oldu. Kastamonu Belediyesi GSK'ya davetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sezona en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Güzel bir tecrübe paylaşımı oldu" dedi. Kastamonu cephesinde ise ikili antrenmanın sezon öncesi iyi olduğu, antrenmanda oyuncuların yüzde yüzünü yansıtmak istemelerinden dolayı çok mutlu oldukları dile getirildi. #hentbol #Hentbolhaber #handball #HentbolGüzeldir #YÜZYÜZEHENTBOL #THFSüperLigi #THFSüperKupa #Antrenör #HentbolPaylaştıkçaGüzeldir #Kastamonu #Yenimahalle

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

Bakmadan Geçme