'Kazanmayı daha çok istedik'

Eskişehir Ormanspor Kulübü Başkanı İsmail Boz, Spor Toto'ya karşı aldıkları galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor Yıldız'a değerlendirmelerde bulunan Boz, galibiyetten ötürü Ormanspor’u, mücadelesinden ötürü Spor Toto’yu tebrik ederken 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, tüm hentbolcular adına fidan dikileceğini belirtti.

Tuğba Akkesen / hentbolhaber.net

Eskişehir Ormanspor Kulübü Başkanı İsmail Boz, Spor Toto’ya karşı aldıkları galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor Yıldız’a değerlendirmelerde bulunan Boz, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, tüm hentbolcular adına fidan dikileceğini belirtti.

Boz’un açıklamaları şu şekilde: “Her iki takımı da mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum. Her iki takım da çok iyi mücadele ettiler. Ama biz daha çok kazanmak istedik. Bu anlamlı günde sporcularımız bize güzel bir hediye verdiler.”

TÜM HENTBOL OYUNCULARI İÇİN FİDAN DİKİLECEK
Başkan Boz; “Biz, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü vesilesi ile Eskişehir Orman Spor oyuncuları için fidan dikmiştik. Bu anlamlı ve güzel bir günde sporcularımız bizlere böyle güzel bir hediye verdikleri için bizler de Türkiye’de tüm hentbol oyuncuları adına fidan dikmek istiyoruz. Bu sürprizimizi de açıklamış olalım” dedi.

Bakmadan Geçme