Konyaaltı Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Galip

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Heyecan Dorukta: Kastamonu Belediyespor'un Ardından Günün Zaferi Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor'un!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde dün oynanan maçta Kastamonu Belediyespor'un galibiyetiyle başlayan heyecan, bugün de iki müsabaka ile devam etti. Günün kazanan takımları, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif AŞ karşısında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi GSK karşısında üstünlük sağlayan Konyaaltı Belediyespor oldu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif AŞ ile Bursa Büyükşehir Belediyespor arasında gerçekleşen müsabaka, konuk ekip Bursa Büyükşehir'in 27-35'lik skoruyla tamamlandı. Büyük bir rekabetin yaşandığı bu mücadelede galip ayrılan Bursa Büyükşehir Belediyespor, önemli bir zafer elde etti.

Diğer önemli bir eşleşmede ise favori Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda Anadolu Üniversitesi GSK'yı 30-44 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 15. Hafta programında ise şu maçlar oynanacak:

  • 22 Ocak Pazartesi: 15.00 Görele Belediyespor - İzmir Büyükşehir Belediyespor (Görele)
  • 31 Ocak Çarşamba: 17.30 Yenimahalle Belediyespor - Armada Praxis Yalıkavak (Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi)

Hentbol severler, heyecan dolu maçları kaçırmamak için takvimlerini kontrol etmeyi unutmasınlar!

Bakmadan Geçme