Korer Koral: 'Üzgünüz, yolumuza devam edeceğiz'

Final şansını Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında kaybeden Beşiktaş Yurtbay Seramik'te Başantrenör Korer Koral açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu’nda yarı final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik ile Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Serdivan Spor Salonunda karşılaştı. İlk yarı, 18-15 skor ile Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü öndeydi. İkinci yarıda da her iki takımın mücadelesi tam hız devam etti.

Üç maçlık seri sonucu finale yükselen takım 36-33 skorluk galibiyeti ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Üçüncülük- dördüncülük mücadelesini sürdürecek olan Beşiktaş Yurtbay Seramik’te Başantrenör Mehmet Korer Koral, kısa ve net konuştu: “Üzgünüz”

Koral devam eden açıklamalarında, “ Öncelikle  Sakarya Büyükşehir Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Çok mücadele ettik. Takım olarak kazanmayı da çok istedik; ancak yapmış olduğumuz birkaç basit hatadan dolayı olmadı. Üzgünüz, yolumuza devam edeceğiz. Üçüncülük-dördüncülük maçlarına kaldık. Maçlarımızı oynayıp sezonu tamamlayacağız. Sonrasında da gelecek sezon için planlamalarımıza geçeceğiz.” dedi.

Seride Neler Olmuştu?

Serinin ilk maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 37-28’lik skorla yenmiş avantajlı olarak Sakarya’ya gelmişti.

Serinin ikinci maçında gülen; ev sahibi Sakarya Büyükşehir Belediyespor olmuştu. Beşiktaş Yurtbay Seramik’i 29-28 yenerek üç maçlık seride 1-1 eşitlik sağlamıştı.

Son maçta da Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş Yurtbay Seramik’i 36-33’lük skorla mağlup ederek finale yükselen taraf olmuştu.

Bakmadan Geçme