Müjdat Özcan: 'İlk Dörde Kalmayı Hedefliyoruz'

Play-off serüveni başlamadan önce ligi galibiyet ile kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü kendi evinde Spor Toto Spor Kulübünü ağırladı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET– Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 22.Hafta maçlarının oynanması ile tamamlandı. Play-off serüveni başlamadan önce ligi galibiyet ile kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, kendi evinde Spor Toto Spor Kulübünü ağırladı. Kendi evinden 33-25 skorluk galibiyetle ayrılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü Müjdat Özcan, hentbolhaber.net’e düşüncelerini şu şekilde aktardı:

“Kendi evimizde güzel oynadık. Ligin son mücadelesinde iyi bir performans sergiledik. Tüm oyuncularım bu maça iyi bir şekilde konsantre olmuşlardı. Spor Toto Spor Kulübü sahada sakatlıklarından dolayı çok fazla rotasyon yapamadı. Gösterdikleri mücadelen ötürü onları da kutluyorum. Play- off karşılaşmamız da yine Spor Toto Spor Kulübü ile eşleştik. Elimizden geleni yapıp, play-off mücadelesinde ilk dörde kalmayı hedefliyoruz.”

Bakmadan Geçme