Muratpaşalılar, Melekleri için hazırlanıyor

Deplasmanda İspanyla ekibi Balonmano Bera Bera'yla berabere kalan Muratpaşa Belediyespor, Cumartesi günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 14.00'de Avrupa'nın 2 numaralı kupasında rövanş maçına çıkacak.

Şampiyonlar Ligi’nin ardından en büyük ikinci kupa olarak adlandırılan Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası rövanş maçında Muratpaşa Belediyespor,  Cumartesi Günü İspanya ekibi Balonmano Bera Bera’yı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda rakibiyle 30-30 berabere kalarak büyük bir avantaj yakalayan Paşa’nın melekleri, saat 14.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmada Antalyalı sporseverlerin desteğini beklediği dün yapmış olduğumuz haberde dile getirmiş ve Muratpaşa’lıların takımlarına sahip çıkması gerektiğini vurgulamıştık.

 

Muratpaşa Belediyesi Antaltya’nın tüm caddelerine afişler asarak bu maça hentbol severleri davet ederler iken, Muratpaşa’lılardan destek mesajları gelmeye başladı. Bu zorlu maçta Melekleri yalnız bırakmayacaklarını vurgulayan Muratpaşa esnafı, bu özel maçta tribünde ye alacaklar. Daha önceki maçlarda tribünleri tamamen dolduran ve rakiplerini yapmış oldukları tezaruhatlarla mest eden Muratpaşa’lılar Bera Bera’ya da tribünde sürpriz hazırlayacaklar. Bayraklarla salonu süsleyecekler ve Paşa’nın Meleklerine gereken ilgiyi gösterecekler.

 

Bera Bera’yı elerse Çeyrek finalde

Avrupa Bayanlar EHF Challenge Kupası’nda 2009-2011 yılları arasında iki yıl üst üste final oynayan Muratpaşa Belediyespor, tarihinde ilk kez Avrupa’nın 2 numaralı kupası Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda İspanya ekibini yenmesi halinde çeyrek finale adını yazdıracak. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Antalyalı sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

 

Bakmadan Geçme