Neslihan Çalışkan Kastamonu Belediyespor'da

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Üsküdar Belediyespor'dan sol oyun kurucu Neslihan Çalışkan'ı renklerine bağladı. 24 yaşındaki Çalışkan artık Kastamonu Belediyespor'un başarısı için mücadele edecek.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET  – Çalışkan, sol oyun kurucu mevkiindeki rotasyon sorununa çözüm olacağı gibi, Kastamonu Belediyespor’un dış atıcı noktasındaki sorununa da çözüm olacak. İyi bir dış atıcı olan Çalışkan, Belediyespor’un özellikle 9 metre ve üzerindeki atışlarından en önemli silahlarından birisi olacak. Hatırlanacağı üzere Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi maçlarında, dış atıcısı olmadığın fark eden rakipler, savunmasını çizgi üzerine kurarak Belediyespor’un gol yollarını tıkıyordu. Antrenör Costica Buceschi de sürekli dış atıcı olmadığını ve nitelikli rotasyon gerçekleştiremediğini ifade ediyordu. Neslihan Çalışkan transferi, deneyimli antrenör Buceschi’nin de elini bir nebze olsun rahatlatacak.

“Çok heyecanlıyım”
Neslihan Çalışkan, Kastamonu Belediyespor’a transferinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle bu transferden dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Kastamonu Belediyesi gibi büyük bir kulüple Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim için çok heyecanlıyım. Umarım bu sezon benim için ve takım için en iyi şekilde geçer. Elimden gelenin fazlasını yapmak için hazırım. Üsküdar Belediyesi’ne bu zamana kadarki tüm emekleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme