Okan Halay'dan Veda Mesajı

A Milli Hentbol Erkek Takım Başantrenörü Okan Halay, yaşanan ayrılığın ardından 'Veda Vakti' başlıklı bir veda mesajı yayımladı.

A Milli Erkek Hentbol Takımı’nda Okan Halay dönemi sona erdi. Türkiye Hentbol Federasyonu ve Okan Halay karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Antrenör Okan Halay yaşanan bu ayrılığın ardından ‘Veda Vakti’ başlıklı bir veda mesajı yayımladı.

Halay’ın veda mesajında şu ifadeler yer aldı: “Sporcu olarak gururunu yaşadığım camiaya, milli takım antrenörü olarak görev veren sayın başkana ve desteklerini esirgemeyen hentbol ailesine teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca hentbol ailemize hizmet etmenin gururunu fazlasıyla yaşadım. Bu süre zarfında ekibimle birlikte daha iyilerini yapmak adına hiçbir karşılık beklemeden yoğun mesai harcadık. Zaman zaman mutlaka hatalarımız olmuştur ama hentbol ailemize hiç yanlış yapmadık.”

Halay’dan Teşekkür

Halay: “Hep beraber sevindik hep beraber üzüldük. Sporda kazananın ve kaybedenin her zaman olduğunu düşünerek, bu doğrultuda hayatımı adadığım milli takım antrenörlük görevimi federasyonumuzla karşılıklı anlaşarak ayırıyoruz. Görev yaptığım sürede desteklerini esirgemeyen başkanımıza, beraber çalıştığımız tüm sporcu kardeşlerime, federasyonumuzun büro çalışanlarına ve bizleri kamplarımız sürecinde ev sıcaklığında rahat ettiren personelimize teşekkür ediyorum.”

Halay son olarak: “Hentbol camiasının ve güzel ailesinin her zaman bir ferdi olmaya nefesim yettiği sürece devam edeceğim. Saygılarımla.”

Bakmadan Geçme