Okul Sporları Küçükler Hentbol Maçları Tamamlandı

Aksaray'da, 2-6 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Küçükler Hentbol Türkiye Birinciliği, nefes kesen final maçlarıyla sona erdi.

Aksaray'da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Hentbol Türkiye Birinciliği'nde heyecan doruktaydı. Kızlar finalinde Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu, Amasya Ziyapaşa Ortaokulu'nu yenerek şampiyon oldu. Bu zafer, büyük bir coşkuyla kutlandı ve genç sporcuların emekleri takdirle karşılandı.

Erkeklerde ise final maçı oldukça çekişmeli geçti. Tokat Mimar Sinan Ortaokulu ile Zonguldak Kozlu Ortaokulu arasındaki mücadelede, Tokat ekibi son sayıyı bulan taraf oldu ve şampiyonluk sevincini yaşadı. Taraftarlarının büyük desteğiyle kazanılan bu başarı, Tokat'ı gururlandırdı.

Ödül töreninde ise dereceye giren sporcular, spor camiasının önemli isimleri tarafından takdir edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoldaş, THF Yönetim Kurulu Eski Üyesi Gamze Çelik ve diğer yetkililer, sporculara ödüllerini gururla takdim ettiler. 

Küçük Erkekler kategorisindeki sıralama şu şekildedir:

1. Turhal Mimar Sinan Ortaokulu (Tokat)
2. Kozlu Ortaokulu (Zonguldak)
3. Doğukent Ortaokulu (Elazığ)
4. Fatih Ortaokulu (Rize)

Küçük Kızlar kategorisinde ise sıralama şu şekildedir:

1. Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu (Aksaray)
2. Ziyapaşa Ortaokulu (Amasya)
3. TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu (Batman)
4. Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu (Antalya)
Okul Sporları Küçükler Hentbol Maçları TamamlandıOkul Sporları Küçükler Hentbol Maçları TamamlandıOkul Sporları Küçükler Hentbol Maçları TamamlandıOkul Sporları Küçükler Hentbol Maçları TamamlandıOkul Sporları Küçükler Hentbol Maçları Tamamlandı

Bakmadan Geçme