Oliver Roy Camino: Ocak ve şubat aylarında önemli oyuncularımızdan yoksun kaldık

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı'nın antrenörü Olıver Roy Camino, sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gündem Beşiktaş'a konuşan ve takımının iyi bir sezon geçirdiğini aktaran Camino, "İlk başarımızda Eylül ayında Süper Kupa'yı elde ettik. Ancak ocak ayında bazı sakatlıklar yaşadık ve bu nedenle zor bir dönem geçirdik. Kendi evimizde Sakarya ile oynadığımız maçı kaybettik." ifadelerini kullandı. 

Takımın İyileşme Süreci

Ocak ayına göre, takımının daha iyi bir durumda olduğunu belirten Camino, "Ocak ve şubat aylarında önemli oyuncularımızdan yoksun kaldık. Önümüzdeki hafta Beykoz ile oynayacağımız lig maçında olmasa bile Türkiye Kupası maçında tüm sakat oyuncularımızın iyileşmiş olmasını planlıyoruz." dedi.

Sezon Sonuçları Üzerine Değerlendirme

Camino, takımın hala iki önemli kulvarda mücadele edeceğini ve bu sezonun sonunda ligi kazanmak için play-off maçları oynayacaklarını söyledi. Gelecek sezon için hazırlıkların sürdüğünü ve takımın hazır olduğunu belirterek, öncelikle mevcut sezona odaklandıklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme