Osman Kalyoncu, Federasyon Başkanlığına Aday mı?

Antrenör ve Akademisyen Osman Kalyoncu, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Adaylığı ile ilgili önemli açıklama yaptı.

ÖZEL HABER / HENTBOLHABER.NET – Daha önce Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı adayı olarak adı geçen Osman Kalyoncu, bu konuda bulunduğu yeni görevinde ki önemi ve stratejik olması sebebiyle aday olmak yerine, Hentbol’a projeleri ile ortak akıl ile hareket eden başkan adayına destek vermek benim için daha önemli” dedi.

Kalyoncu devam eden açıklamalarında, “16 milyonluk istanbul da Akademi Müdürü olarak 50 adet önemli tesisler ve 185 okul spor salonları ile istanbul ve Türkiye sporuna destek vermek çok değerli olacak. Federasyonların Eğitim kurulları işbirliği yaparak önemli alt yapı antrenör gelişim seminerleri gerçekleştirerek 2036 olimpiyat sporcularını yetiştirmek ilkemiz olacak.

İstanbul’a marka değeri oluşturacak uluslar arası turnuvalar hazırlamak en önemlisi ve Beşiktaş’ın şampiyonlar ligi maçları gibi Avrupa standartlarında ki maçları artık izmit de değil, İstanbul da oynanacak duruma gelmesi için çaba harcamak çok değerli.
Bu düşüncelerimle THF başkan adayı olmak yerine tüm olanaklarımızı federasyonlara sunmak, Türk sporu için çok büyük değer taşımaktadır.

Tüm başkan adaylarına başarılar dilerken, Hentbolu istenilen seviye ye getirmek icin üstün gayret göstermeleri dileğimle.
Hentbol güzeldir” dedi.

Bakmadan Geçme