Ozan Can Sülüm: “Benden daha delileri varmış!”

Yurtbay Seramik Hentbolun En’leri Ödül Töreni’ne katılamayan ancak göndermiş olduğu video mesaj ile hentbol ailesinin birlikteliğini güzelliğini vurguladı.

HENTBOLHABER.NET – Socrates Dergi Editörü ve Eurosport’ta müsabakaları anlatan Ozan Can Sülüm,  Yurtbay Seramik Sponsorluğunda düzenlenen gecede güzel mesajı ile alkış aldı.

Ozan Can Sülüm, “Böyle bir akşamda yanınızda olmayı çok isterdim. Ancak yoğun iş takvimininden dolayı şehir dışına çıkmam mümkün olmadı. Hentbol ailesinin böyle akşamları çok fazla olmuyor. Bu organizsyon için hentbolhaber ailesi ve Yurtbay Seramiğe teşekkür ederim. Teşekkürlerin en büyüğünü de Fırat Beyde’ye etmek istiyorum. Ben hentbolu bıraktıktan sonra hentbol anlatmaya ve yazmaya başladıktan sonra kendimi deli gibi hissetmeye başlamıştım. Kimsenin umursamadığı sporu bu kadar umursayarak nereye varacaktım. Bu soruyu kendime sormaya başladım. Ama Fırat Beyde gibi benden daha da delileri varmış. Yıllardır yılmak için çok sebebi olduğu halde asla yılmadan çalışmaya devam etti. EHF ile iletişim kurması gerekenlerin kurmadığı iletişimi kurdu. Hentbol ailesini bir arada tutmaya çalıştı. Hentbol ailesi olarak hentbole çok şeyler kattığını düşünüyorum. Böyle bir akşamı da düzenlemek o deliliğin geldiği artık son nokta. Hentbol ailesini bir araya getirdiği için Fırat Beyde’ye teşekkür ederim. Hentbolu bıraktıktan sonra bu sporu yapan iki insan hentbolu konuşabiliyor fakat diğerlerine lafa anlatmak kolay olmuyor. Bununla birlikte bir araya gelen insanların neler yapabileceğin görüyoruz. Böyle akşamların böyle sitelerin varlığı neler yapabileceğimizi gösteriyor. Ben önce hentbolhaber.net‘e  böyle bir organizasyonu yaptığı için yılmadan hentbolu anlatmaya çalıştığı için  teşekkür ederim” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme