Özel ve Biljana’dan Çoşkulu Karşılama

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupasını kazanan Üsküdar Belediyesi’nin en önemli iki yıldızı Yeliz Özel ve Filipovic Biljana, takım arkadaşlarını çoşkuyla karşıladılar.

Sakatlıkları sebebiyle Ankara’da oynanan Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Final Four müsabakalarına katılamayan Yeliz Özel ve Filipovic Biljana, takım arkadaşlarına kazandıkları kupadan dolayı teşekkür ettiler.

Yeliz Özel’in sol arka adalesinde 10 cm yakın bir yırtık olması ve Filipovic Biljana’nın da sol ayak bileğinin burkulması sonucu, Avrupa Kupası yarı final maçını düşünülerek riske edilmemesi, Final Four müsabakaları öncesi Üsküdar Belediyesinde dezavantaj olmuştu.

Ancak kadroda bulunan diğer hentbolcuların Türkiye Kupasını kazanacaklarına inanmaları, ardından gelen başarı teknik heyeti memnun etti.

Dün oynanan final müsabakasının ardından İstanbul’a dönen takım arkadaşlarını boyunlarına sarılarak kutlayan Yeliz Özel ve Filipovic Biljana şu açıklamalarda bulundu:

Özel, "Biljana ve bengerçekten ciddi sakatlıklarımız var Final Four müsabakaları öncesi ekip olarak bu sakatlıklara üzülmüştük. Ancak kadro da yer alan arkadaşlarım öyle yürekten inanarak oynadılar ki kupayı müzemize götüreceğimizden emindim. Açıkçası Televizyon karşısında heyecandan yerinde duramadım. Sonuç olarak kazandık. Hedefimiz hem lig hemde Avrupa Challenge Kupası yarı finali sakatlığın giderilmesi için sağlık ekibi elinden geleni yapıyor, inşallah Avrupa Kupası maçına yetişeceğiz." dedi.

Filipovic Biljana ise, "Ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim, ancak ilk kupamızda orada olamadığım için üzülüyorum.İnşallah sakatlığım çabuk geçecek ve Avrupa Kupası maçında oynayacağız "dedi.

Bakmadan Geçme