Spor Toto Spor Kulübü'nün Antrenörü Serdar Seymen'den Rize Galibiyeti Sonrası Değerlendirmeler

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Spor Toto Spor Kulübü'nün Antrenörü Serdar Seymen, ligin 19. Haftasındaki Rize galibiyetini değerlendirdi.

Spor Toto Spor Kulübü'nün Antrenörü Serdar Seymen, Lig'in 19. Haftasındaki 29-31 skorla sonuçlanan Rize Belediyesispor maçını değerlendirdi. Seymen, "Eksik kadromuza rağmen, Rize maçında iyi mücadele ettik ve kazandık. Önümüzdeki Türkiye Kupası maçlarına odaklanacağız." şeklinde konuştu.

'Bu Zorluğa Zağmen Önümüzdeki Maçlara Bakacağız'

Takımın bu sezon çok sakatlık yaşadığını belirten Seymen, "Önümüzde Türkiye Kupası finalleri var. Onlara hazırlanmaya çalışıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. 

Bu sezon çok sakatlık yaşadık ve bu performansımızı etkiliyor. Sakat oyuncuların iyileşmesi şart çünkü Türkiye Kupası ve playoff bizim için büyük önem taşıyor. Bu zorluğa rağmen, önümüze odaklanacağız ve takım olarak güçlü bir performans sergilemeye çalışacağız." dedi.

Takımın moral ve motivasyon durumundan bahseden Seymen, "Motivasyonumuz hala yüksek ancak sakatlık geçiren oyuncularımız nedeniyle üzüntü yaşıyoruz. Ama şu anda iyileşme süreçlerindeler ve en kısa zamanda tekrar takıma katılacaklar." ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme