Trabzon, ISF 2014’e Hazır

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon’u okul sporlarının kalbi haline getireceklerini belirterek, Liselerarası hentbol şampiyonasını Trabzon’da yapacağımız için çok mutluyuz.

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon’u okulsporlarının kalbi haline getireceklerini belirterek, Liselerarasıhentbol şampiyonasını Trabzon’da yapacağımız için çok mutluyuz. ISFheyetine tesislerimizi gezdirdik ve fazlasıyla memnun kaldılar. Buorganizasyonun ardından Trabzon’a daha bir çok önemli organizasyongetirmeyi planlıyoruz dedi. ISF Genel Sekreteri Coolen ise, Türkiye veTrabzon’un son dönemde önemli organizasyonların altından başarılı birşekilde kalktığını anlattı, Trabzon’da bir çok farklı spor salonu var veorganizasyon için gerekli her şey burada mevcut. 2014 ISF LiselerarasıHentbol Turnuvası’nı bu şehir rahatlıkla yapar diye konuştu.

Bu arada 2014 yılında Trabzon’da yapılacak olan Uluslararası LiselerHentbol Turnuvası’na 24 ayrı ülkeden bayan ve erkek takımlarınınkatılacağı açıklandı.

Bakmadan Geçme