Yunus Özmusul’dan Macaristan Büyükelçisi’ne teşekkür

Orosházi FKSE – LINAMAR’a geçen sezon transfer olan, gelecek sezonda Macaristan’da forma giyecek olan Yunus Özmusul, vize işlemleri için Macar Büyükelçiliğinin yolunu tuttu.

HENTBOLHABER.NET – Orosházi FKSE – LINAMAR’a devre arasında transfer olan Yunus Özmusul, Macar liginde fırtına gibi esmeye başlamış ve SBS-Eger’i 26-20 yendikleri müsabakada 18 kurtarış ve 3 gol ile maça damga vurarak, Macar M4 Sport hentbol programında haftanın en değerli oyuncuları arasında yer aldı. (Haberi okumak için tıklayınız)

Gelecek sezon yine Orosházi FKSE – LINAMAR forması giyecek olan Yunus Özmusul, vize işlemleri için Macaristan Ankara Büyükelçiliğinin yolunu tuttu. Gerekli işlemlerin yapılması için evraklarını sunan Yunus Özmusul’a Macaristan Büyükelçisi Viktor Mátis ilgi gösterdi ve kendisine forma hediye etti.

Yunus Özmusul, Macaristan Büyükelçisi Sn. Viktor Matis’e sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak teşekkür etti.

Ayrıca Büyükelçi Viktor Mátis daha önce de milli takımımız için paylaşımda bulunmuş, Türk hentbol severlerden büyük takdir toplamıştı. 

Yunus Özmusul, sosyal medya hesabından hem Macarca hem de Türkçe “Vize işlemlerim süresince benimle çok yakından ilgilenen Ankara Macaristan Büyükelçisi Sn. Viktor Matis’e göstermiş olduğu misafirperverlikleri ve hediye ettiği özel forma için sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yunus Özmusul, “Tisztelt Matis Viktor Úr! Szeretném megköszönni Önnek a segítőkészségét és az ajándékot, amit kaptam Öntől”

 

 

 

Macaristan Büyükelçisinden mesaj var!

Bakmadan Geçme