Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Portekiz'de

EHF Avrupa Kupası Çeyrek Final maçında Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Portekiz ekibi Sport Lisboa e Benfica'ya konuk olacak.

Hem lig hem de Avrupa Kupası'nda mücadelesini sürdüren Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, bugün TSİ 16.00'da Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak.

Hem erkek hem de kadınlarda Avrupa'da tek temsilcimiz olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, avantajlı skor elde etmek için mücadele edecek.

Kıvanç Özcan: 'Bizde Güçlü Bir Takımız'

Başantrenör Kıvanç Özcan yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle son 8 takıma kalmak Avrupa Kupası karşılaşmalarında bizim için önemli bir adım. Rakip takımlar arasında en güçlülerinden biri ile eşleştik. Ancak biz de güçlü bir takımız. Bunu da vurgulamak isterim. Ligde mevcut yerimizi koruyoruz. Türkiye Kupasında da gelecek maçlar için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son dönemde oldukça yoğun bir tempo ile hem lig, hem Türkiye hem de Avrupa Kupaları için oldukça yoğun bir tempo ile antrenmanlarımızı yapıyoruz. Kızlarımız oldukça konsantre olmuş bir şekilde bu hafta Portekizli rakibimiz ile oynanacak olan maça kendilerini hazırladılar. İyi bir savunma ve iyi bir hücum ile rakibimize en az onlar kadar güçlü olduğumuzu hissettirip, oradan avantajlı bir şekilde dönmek ve kendi sahamızda final yolunu açmayı hedefliyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme