• Haberler
  • Arşiv
  • Berk Karahan: “Beşiktaş için tarih yazmak istiyoruz”

Berk Karahan: “Beşiktaş için tarih yazmak istiyoruz”

Süper Kupa Finali öncesi Beşiktaş Aygaz’da İdari Menajer Berk Karahan, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – 22 Eylül Pazar Günü Saat:13.00’de İstanbul Müzahir Sille Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi Beşiktaş Aygaz İdari Menajeri Berk Karahan, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

Karahan,”Öncelikle bütün takımlara yeni sezon hayırlı olsun. Sakatlıksız ve başarı dolu olsun. Beşiktaş için Süper Kupa ile lige başlamak tarih yazmak olacak. Süper Kupa, geçtiğimiz sezonun kupası ve geçtiğimiz sezon hem lig şampiyonluğu hem Türkiye Kupası şampiyonluğu elde ettik. Dolayısıyla üçüncü büyük kupayı almak isteğindeyiz. Ayrıca bu kupanın şöyle bir özelliği de geçtiğimiz sezon altyapılarda tüm kategorilerde şampiyonluğu elde ettik. Süper Kupayı alarak tüm kategorilerde Beşiktaş için tarih yazmış olacağız. Bu bağlamda bu unsurlar Süper Kupa maçı öncesi bize ekstra bir motivasyon sağlıyor” dedi.

“DAHA REKABETÇİ BİR LİG BİZİ BEKLİYOR”

Karahan, “Geçtiğim transfer dönemi tüm takımlar gibi bizim içinde zor oldu. Malum ekonomik sebepler tüm takımlarda zorluk yarattı. Önümüzdeki hafta da lig süreci başlayacak. Bu sezonun tüm takımlar için geçmiş sezonlara göre daha rekabetçi olduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla bu zorlu süreçte ayrıca hakem ve gözlemcilerimize de yeni sezon da başarılar dilerim” diye sözlerine devam etti.

“MOUSTAFA’DAN BEKLETİMİZ YÜKSEK”

Karahan son olarak, “Süper Kupa maçı öncesi sakatlığımız yok. Avrupa Kupası maçında Baran oynayamamıştı. Bu müsabakada kadroda yer alacak. Aramıza yeni takılan arkadaşlar var. Ramazan ve Tolga’yı eklersek 9 tane A Milli Sporcu kadromuzda yer alacak. Beşiktaş için sürdürülebilir başarının anahtarı bu diyebiliriz. Ayrıca kadromuza Cezayirli 1997 doğumlu Moustafa’da katıldı. O da uzun dönemlerde Beşiktaş ailesine katkısını olacak ve beklentimiz yüksek. Orta oyun kurucu da oynaması kolay değil ancak beklentimiz yüksek. 

İlk defa İstanbul’da bir kupa finali oynayacağız. Taraftarımız önünde bu kupayı kaldırmak ve onlara mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Biz taraftarımız ile güzeliz. Tüm Beşiktaşlıları salona davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme