Beykoz Belediyesi tur için sahaya çıkacak

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Erkekler EHF Kupası 1. ön eleme turu rövanş maçında Tur için sahaya çıkacak.

HENTBOLHABER.NET – Temsilcimiz, Erkekler EHF Kupası 1. ön eleme turu rövanş maçında Kosova temsilcisi KH BESA Fam Gas takımını konuk edecek.

Kosova’da oynanan turun ilk maçını 29:21 kaybeden Beykoz Belediyesi, ikinci maçta İstanbul Recep Şahin Köktürk spor salonunda KH BESA Fam Gas ile karşılaşacak.

 Bugün saat 18:00’de başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem çifti Marco Di Domenico, Lorenzo Fornasier yönetecek. 

Yeşil-Mavili ekibin Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, tüm Beykozluları maça davet ederken,  “Çok uzun yıllar sonra takım sporlarında bir Beykoz takımımız Avrupa Kupası maçı oynayacak. Kosova’daki ilk maçta 8 farklı bir yenilgi yaşamıştık. Kesinlikle bahanelere sığınmak istemem ancak o gün maçı yöneten hakemlerin yanlı tutumu olmasa farkı çok daha az aralıkta tutup rövanş maçı için avantaj yakalayabilirdik. Bugün Saat 18.00’de Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yapacağımız maçta büyük bir taraftar desteği bekliyoruz. Biz ilk maçta iyi bir günümüzde değildik, ancak rövanş maçında maça tam konsantre halde çıkacağız “ diye konuştu.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise yaptığı değerlendirmede, “ Avrupa arenasında tarihimizdeki ilk maçımızı geçen hafta sonunda yaşamıştık. Tabii ki arzu edilmeyen bir mağlubiyet yaşadık. bugün Kosova Ekibi ile ilk tur rövanş maçına çıkacağız. Maça iyi başlayıp, farkı kapamak istiyoruz. Bu zorlu maçta taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Paşabahçespor Basketbol Takımı ile 90’lı yılların başında yaşanan Takım Sporlarındaki ilk Avrupa maceramızın ardından, ikinci kez Beykoz Belediyespor olarak müsabakaya çıkacak takım olmanın heyecanını fazlası ile yaşıyoruz. İnşallah maçtan galibiyet ile ayrılıp ikinci tur maçımızı bekliyor olacağız “ şeklinde konuştu.




Bakmadan Geçme