Can Çelebi Akademi Hentbol Kampı sona erdi

Can Çelebi gençlik kampı sona erdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesinde 3-7 Temmuz tarihlerinde olan Can Çelebi Akademi hentbol kampı sona erdi.

Haber


Haber

Final gecesinde dolu dolu geçen beş günü hentbolhaber.net’e değerlendiren genç sporcular; kampın kendilerine oldukça fayda sağladığını, etkinliklerde çok eğlendiklerini ifade ederek kampın  kısaca önemine değindiler.

Kamp sonunda katılım sağlayan sporculara başarı sertifikası ve madalya verilirken, kamp sonunda da tüm ekip gecenin sonunda pasta kesti.

Gala gecesinde tüm ekip üyelerine teşekkür edilirken, ekip liderlerinin önderliğinde takımlar sürpriz etkinlik düzenlediler.

Lahmacun ismini kullanan “minikler takımı” Furkan Yorulmaz’ın önderliğinde dans performansı sergilediler.

Sonrasında Merve İşler’in takımı kız grubu da “Hayat Bayram Olsa” şarkısını yeniden anlamlandırarak “Hayat Hentbol Olsa” şarkısını seslendirdiler.

Şarkının “Şu dünyadaki en mutlu kişi bu kampa gelendir, şu dünyadaki en sevilen kişi Can Çelebi’dir” kısmı dinleyenlere hoş bir tebessüm bıraktırdı.

Son olarak Oğuzhan Sakin önderliğinde erkekler grubu da İzmir Marşını seslendirdiler.

Gecenin sonunda ise Can Çelebi eğlence kampı ile özdeşleşen “Bu gece son” isimli şarkıyla da yarınlarda buluşmanın tohumları ekildi.

 Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber)’in paylaştığı bir gönderi

Bakmadan Geçme