Can Çelebi hentbol kampına sürpriz ziyaretler

Can Çelebi hentbol kampına sürpriz ziyaretler.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesinde 3 Temmuz tarihinde başlayan Can Çelebi Gençlik Akademisi’nin hentbol kampına ziyaretler devam ediyor.

Eğlence kampının ilk gününde Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan ve eski milli hentbolcu olan eşi Zeynur Pehlivan kampa ziyarette bulunan isimlerdi.

Haber

Zeki Pehlivan’ın ifadeleri ise şu şekilde: “Türkiye’de yapılan önemli kamplardan birisi Can Çelebi kampı. Özelikle Çanakkale’de olması da bizim için çok önemli; çünkü Çanakkale, denizi -tarihi -doğası ve eğlencesiyle birlikte hentbolu da içine katarak çok değerli bir kamp. Bu kampın daha da gelişerek örnek olarak başka illere de yansımasıyla oralarda da benzer kampların oluşmasını temenni ediyorum. Başarılı bir kamp olacağını, katılan çocuklarımızın eğlenerek hentbollarına da daha da değer katacaklarını düşünüyorum. Bu nedenle Can Çelebi ve ekibi başta olmak üzere  herkese teşekkür ediyorum.”

Kampın dördüncü gününde ise Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Ayberk Dilmen ziyarette bulunan isimlerden birisiydi.

Haber

 

 

Bakmadan Geçme