• Haberler
  • 1. Lig
  • Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final'e Yükselen Takımlar Belli Oldu

Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final'e Yükselen Takımlar Belli Oldu

Hentbol Erkekler 1. Lig play-off grup müsabakaları Sakarya'da gerçekleşti. Hentbol Erkekler Birinci Ligine yükselen takımlar belli oldu. Detaylar haberimizde...

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig play-off maçları, 4, 5 ve 6 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Erkekler 1. Lig sezonu boyunca heyecan doruktaydı ve zorlu mücadeleler sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan Seyhan Belediyespor ve Depsaş Enerji AS Hentbol takımları, play-off serisi oynamadan doğrudan dörtlü finalde yer alma hakkı kazandılar. Diğer takımlar ise play-off serisi oynamak üzere hak kazandılar.

Play-off müsabakaları, bir grup merkezinde, gruplarını ikinci, üçüncü ve dördüncü sıralarda tamamlayan takımlar arasında toplam üç maç üzerinden tek devreli lig usulüne göre oynandı. Bu mücadeleler sonunda ilk iki sırayı alan Güneysu Spor Kulübü ve Mihalıççık Belediyesi, dörtlü finalde yer alma hakkı elde ettiler.

Dörtlü Final, 17-19 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu final müsabakalarının ardından birinci ve ikinci sırayı alan takımlar, Süper Lig'e yükselme hakkını kazanacaklar. 

Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final'e Yükselen Takımlar Belli Oldu

Bakmadan Geçme