• Haberler
  • 1. Lig
  • Giresun, Kadınlar 1. Lig Play-Off Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Giresun, Kadınlar 1. Lig Play-Off Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Giresun, spor alanındaki yatırımların meyvelerini almaya devam ediyor. Ardı ardına önemli organizasyonlara ev sahipliği yaparak adından söz ettiren şehir, bir kez daha hentbol severlerin dikkatini çekiyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Kadınlar 1. Lig Play-Off Müsabakaları, bu kez Giresun'da gerçekleştirilecek. 14-16 Nisan tarihleri arasında Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda düzenlenecek olan bu önemli organizasyona büyük ilgi bekleniyor.

Müsabakaların hakem kadrosu da oldukça dikkat çekici. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Küçükyılmaz ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ayberk Dilmen'in de katılacağı organizasyonda, Giresun Hentbol İl Temsilcisi Rıfat Özdemir görev yapacak. Gözlemciler arasında Amasya'dan Teoman Kalkan, Erzincan'dan Rasim Karslı, Trabzon'dan Metin Çavuşoğlu bulunacak.

Hakemler arasında Giresun Bölgesi A Klasman Hakemi Mesut Erdoğan ve Sinop Bölgesi A Klasman Hakemi Muhammet Turan gibi isimler yer alacak. Ayrıca, Ankara, Niğde ve Sivas bölgelerinden de deneyimli hakemler organizasyonda görev alacak.

Giresun'un bu heyecan verici organizasyona ev sahipliği yapması, şehrin spor alanındaki büyümesinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Bakmadan Geçme