Görele Belediyespor Antrenörü Binen'den Mağlubiyet Değerlendirmesi

Görele Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Binen, Kastamonu Belediyespor'a karşı aldıkları mağlubiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Görele Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Binen, Kastamonu Belediyespor’a karşı aldıkları mağlubiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Hentbol Kadınlar Süper Lig 14. haftasında Kastamonu Belediyespor’a 44-33 mağlup olan Görele Belediyespor’da, Antrenör Binen kötü bir savunma performansı sergilediklerini söyledi.

Binen’in açıklamaları şöyle: “Kastamonu bizden daha iyi bir takım. Ama bizim takımımız da bu takım değil. Gerçekten maçın ilk devresinde takımı tanımakta çok zorlandım çok kötü oynadık. İkinci devre toparlayacak gibi olduk ama gücümüz yetmedi.”

Binen: “Biz her maç ortalama 30 golün altına düşmüyoruz. Bugün çok etkisiz savunma yaptık. Faul yapamadık. Savunmayı çok kötü yaptık. Hücumda beklediğimiz sonuç buydu. Bizim takım gerçekten tempoyu seven, pes etmeyen, savaşan bir takım ama maalesef bugün gerçekten kötü oynadık. Kastamonu’yu tebrik ediyorum. Bizim için daha hedef maçlar var umarız onlarda hata yapmayız.”

Bakmadan Geçme