Güneş Viter, Dünya Şampiyonası'ndan Elenmemizin Nedenlerini Yorumladı

Eski hentbolcu ve yorumcu Güneş Viter, Sports TV ekranlarında yayınlanan Stüdyo Hentbol programında, A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Dünya Şampiyonası Eleme Turu'ndan Veda Sebebini Değerlendirdi. Programda özellikle A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Dünya Şampiyonası Eleme Turu'ndan elenmesine odaklandı. Güneş Viter neler söyledi?Detaylar Haberimizde.

Eski hentbolcu ve yorumcu Güneş Viter, Sports TV ekranlarında yayınlanan Stüdyo Hentbol programında, hentbol gündemine dair güncel gelişmeleri değerlendirdi. Programda özellikle A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Dünya Şampiyonası Eleme Turu'ndan elenmesine odaklandı.

Viter, Türk hentbolunu yakından takip eden izleyicilere, Milli Takım'ın elenme sebebini analiz etti. Eski hentbolcu, takımın performansını değerlendirirken öne çıkan oyuncuları, stratejik tercihleri ve maç dinamiklerini yorumlayarak, A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın veda sürecine ışık tuttu.

Güneş Viter'in Satır Başları Nedir?

Viter, "Sakarya’nın seyircisi inanılmazdı. Ama müsabaka için aynı görüşte değilim. Özellikle ilk yarıda oynanan hentbol… Daha geniş alana yayılacak hentbol düşünmüştüm. 2-3 kişinin üzerinde, uzun zamandır sakatlık yaşayan ve yeni yeni başlayan Doruk, 42 yaşında Ramazan, Mehmet Emre; onların üzerinden aldığımız bir maç vardı. İkinci devre rahatlayarak seyirci desteğiyle kazandığımız bir maç vardı." dedi.

Güneş Viter'in yorumları aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme