• Haberler
  • Hentbol Kupa
  • HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Takım Kaptanlarından Değerlendirmeler

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Takım Kaptanlarından Değerlendirmeler

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları öncesi, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda bir basın toplantısı gerçekleşti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Takım Kaptanlarından Değerlendirmeler

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 13 ve 14 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak.

Dörtlü Final'de 13 Nisan'da oynanacak yarı final maçlarında Beykoz Belediyesi ile Beşiktaş Safi Çimento saat 14.00'te, Sakarya Büyükşehir ile Spor Toto takımları da saat 16.30'da karşılaşacak. 

Galip olan iki takım ise 14 Nisan Pazar günü saat 14.00'te oynanacak HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası final maçında karşılaşacak. ve Türkiye Kupası'ndaki şampiyon takım belli olacak. 

Dörtlü Final karşılaşmaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Dörtlü Final maçları öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş Safi Çimento takım kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu, Beykoz Belediyesi takım kaptanı Çağlayan Öztürk, Spor Toto Spor kulübünden takım kaptanı Alperen Pektaş ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nden Ramazan Dön'ün maç öncesi düşünceleri alındı.

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final Öncesi Takım Kaptanlarından Değerlendirmeler

Takım Kaptanlarından Dörtlü Final Öncesi Değerlendirmeler

Beşiktaş takım kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu, "Son üç yıldır aynı takımlar ve Türkiye'nin en iyi takımları bir arada" diyerek Türkiye Kupası'nda yeniden iddialı olduklarını ifade etti. "Şimdiden bütün takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Beykoz Belediyesi takım kaptanı Çağlayan Öztürk ise rakiplerinin gücünün farkında olduklarını belirterek, gerekli hazırlıklarını yaptıklarını ve motive olduklarını söyledi. "Şimdiden bütün takımlara önce sportmenlik çerçevesinde, sonra sağlıklı bir müsabaka diliyorum" dedi.

Spor Toto Spor kulübünden takım kaptanı Alperen Pektaş ise geçtiğimiz seneki Beşiktaş maçını hatırlatarak, bu senenin de zorlu geçeceğini ancak güzel maçlar olacağını belirtti. "Herkese başarılar diliyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nden Ramazan Dön ise kupayı almalarının sezon başından beri hedefleri arasında olduğunu söyledi. "Takımlara başarılar" diyerek hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti.
 

Bakmadan Geçme