Hentbol Altyapı Aktreditasyon Kartı Ücreti Belli Oldu

Türkiye Hentbol Federasyonu, 2023-2024 sezonu altyapıda sahaya çıkacak antrenörler için Akreditasyon Kartı başvuru ücretini açıkladı. Detaylar haberimizin devamında.

Türkiye Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençler-YıldızlarKüçükler kategorilerinde düzenlenecek olan Yarı Final ve Türkiye Birinciliği müsabakalarında sahaya çıkacak olan antrenörlerin Altyapı Aktreditasyon Kartı alması gerektiği THF Resmi Web sitesinde yayımlandı.

Alt Yapı Akredite Kartı’nı kimler alabilir?

Alt Yapı Akredite Kartını; tüm liglerde görev yapan antrenörler (Süper liglerde görev alan A Akredite kartına sahip olan antrenörler dışında) ile antrenör belgesine sahip olan tüm antrenörler alabilirler.

Alt Yapı Akredite Kartı’nı almak için seminer zorunluluğu var mıdır?

Türkiye Hentbol Federasyonu, 2023-2024 sezonu için seminer şartı aranmayacağı, ancak o sezon için usulüne uygun gerekli belgelerle Türkiye Hentbol Federasyonuna başvuru yapılması gerektiği belirtildi.

Alt Yapı Akredite Kartını almak için başvuru nasıl yapılmalıdır? Ücretli midir?

Alt Yapı Akredite Kartını almak için bireysel başvurular kabul edilmeyeceği yayımlandı. Başvurular, kulüp tarafından resmi yazı ile yapılacağı, Kulüp, alt yapısında görevli antrenörlerin akredite listesini yaparak (A-B-C-D-E), akredite yapılacak antrenörlere ait bir resim, antrenör belgesi örneği ve banka dekontu ile birlikte Türkiye Hentbol Federasyonu’na başvuruda bulunacağı, Alt Yapı Akredite Kartları kart başına 100 TL olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme