Kastamonu'da Hentbol Rüzgarı Esecek!

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Okul Spor Faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek olan Hentbol Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları, bu sefer Kastamonu'da gerçekleştirilecek.

12-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye birinciliği müsabakalarında erkekler ve kızlar kategorilerinde 8'er takım yer alacak. Müsabakalar, Kastamonu'nun Merkez Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

11 Şubat'ta yapılacak olan teknik toplantının ardından takımlar A ve B gruplarına ayrılacak. Gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar, diğer grubun birinci ve ikincisi ile çapraz müsabakalar oynayacak. Galip gelen takımlar birincilik ve ikincilik için mücadele ederken, mağlup olan takımlar üçüncülük ve dördüncülük için müsabakalarını yapacak.

Erkekler kategorisinde Batman Farabi Anadolu Lisesi, Trabzon Spor Lisesi, Isparta Gülkent Anadolu Lisesi, İstanbul Özel Ataşehir Modern Bilimler Akademisi Anadolu Lisesi, Rize Güneysu Spor Lisesi, Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi ve KKTC Yakın Doğu Koleji takımları mücadele edecek.

Kızlar kategorisinde ise Kastamonu Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Spor Lisesi, Elazığ Özel OSB Bilim Teknik ve İnovasyon MTAL, İstanbul Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, İstanbul Özel Cent Lisesi, İstanbul Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, Ankara Özel Bilim Koleji Anadolu Lisesi ve Adana Özel Eral Anadolu Lisesi takımları mücadele edecek.

Bakmadan Geçme