Konyaaltı Belediyespor'da Kriz: Yöneticiler İzin Verdi, Oyuncular Ayrılıyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde zirvede yer alan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü büyük bir krizle karşı karşıya! Yöneticiler oyunculara izin verdi, oyuncular ayrılmak istiyor. Takımın antrenörü Birol Ünsal'dan konuyla ilgili değerlendirme yapıldı!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde zirvede yer alan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü büyük bir krizle karşı karşıya!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden aday gösterilmedi. Cumhuriyet Halk Partisi, Konyaaltı’nda Cem Kotan’ı aday gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu hamlesi Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nı da etkiledi. 

Konyaaltı Belediyespor'da Kriz: Yöneticiler İzin Verdi, Oyuncular Ayrılıyor

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün yöneticilerinin oyunculara; ‘İsteyen gidebilir’ dediği öğrenildi. İddiaya göre (Konuyla ilgili Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü yönetimine tarafımızca ulaşılmaya çalışılsa da bu mümkün olmadı) kendi dönemlerine ilişkin ödeme sözü veren yöneticiler, kendilerinden sonraki dönem için sıkıntı yaşama ihtimaline karşın, gitmek isteyen oyunculara zorluk çıkarmayacaklarını ifade ettiler.

Birçok Oyuncu Takımdan Ayrılmak İstiyor

Edinilen bilgiye göre Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü forması giyen birçok oyuncu, yaşanan bu gelişme sonrasında takımdan ayrılmak istediğini beyan ettiler.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden takımların da Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü ve oyuncularıyla temasa geçtiği ve transferi de noktaladığı gelen bilgiler arasında.

Bu Sezon Çalkantılarla Geçti

Konyaaltı Belediyespor'da Kriz: Yöneticiler İzin Verdi, Oyuncular Ayrılıyor

Türkiye’ye ilk Avrupa Kupası’nı getiren Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, bu sezon Avrupa’da beklenmedik bir şekilde elendi.

Esame listesine yazılmadığı için Avrupa maçında iki oyuncusunu oynatamayan Konyaaltı Belediyespor'un son şampiyon unvanıyla başladığı Avrupa sezonuna hüsranla veda etmesi yöneticilerin morallerini oldukça bozmuştu.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ise namağlup zirvede yoluna devam eden, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’na çeyrek finalden itibaren dahil olan Konyaaltı Belediyesi’nin, 'aday gösterilmeme ve beraberinde getirdikleri sonrası' nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

‘Konyaaltı’na Yakışır Bir Şekilde Sezonu Tamamlamak İstiyoruz’

Konyaaltı Belediyespor'da Kriz: Yöneticiler İzin Verdi, Oyuncular Ayrılıyor

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Birol Ünsal yaptığı açıklamada; “Eskişehir maçından sonra yöneticilerimiz önlerini göremediklerini, kendilerinden sonra sıkıntı olabileceğini ifade ederek transfer süresi bitmeden gitmek isteyen oyuncuların gidebileceğini söylediler” dedi.

Ünsal; “Mücadele ediyorum. Yaşatmaya çalışıyoruz. Gücümüz yeterse devam ederiz. Sporcularla yöneticilerle toplantılar yapıyorum” ifadelerini kullanırken sezonu tamamlamak istediklerini de belirtti.

Birol Ünsal son olarak; “Biz takımda hiç kimsenin gitmesini istemiyoruz. Tutabildiğimiz oyuncularla yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz, Avrupa şampiyonu Konyaaltı Belediyesi’ne yakışır bir şekilde sezonu tamamlamak. Tabi ki taktir yöneticilerimizin.”

Bakmadan Geçme