Liselerde Türkiye Birincileri Belli Olacak

Hentbol Gençler (Kız - Erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları Kastamonu'nun ev sahipliğinde bugün başlıyor.

Hentbol Gençler (Kız - Erkek) Türkiye Birinciliği müsabakaları Kastamonu'nun ev sahipliğinde bugün başlayacak.

16 Şubat tarihinde sona erecek olan Türkiye birinciliğinde erkeklerde ve kızlarda 8’er takım mücadele edecek. Müsabakalar Kastamonu Merkez Spor Salonu ve Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye birinciliğinin teknik toplantısı ise Merkez Spor Salonu toplantı salonunda düzenlendi.

Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdür Vekili Efgan Dağlı, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Engin Kaya ve Hentbol Kastamonu İl Temsilcisi Recep Karaçamoğlu’nun da katıldığı teknik toplantıda takımlar A ve B gruplarına ayrıldı ve fikstür belirlendi.

Gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar diğer grubun birinci ve ikincisi ile çapraz müsabakalar oynayacak. Galip gelen takımlar birincilik ve ikincilik için mağlup olan takımlar ise üçüncülük ve dördüncülük için müsabakaya çıkacak.

Erkekler kategorisinde Batman Farabi Anadolu Lisesi, Trabzon Spor Lisesi, Isparta Gülkent Anadolu Lisesi, İstanbul Özel Ataşehir Modern Bilimler Akademisi Anadolu Lisesi, Rize Güneysu Spor Lisesi, Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi, KKTC Yakın Doğu Koleji takımları mücadele edecek.

Kızlar kategorisinde ise Kastamonu Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Batman Spor Lisesi, Elazığ Özel OSB Bilim Teknik ve İnovasyon MTAL, İstanbul Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, İstanbul Özel Cent Lisesi, İstanbul Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, Ankara Özel Bilim Koleji Anadolu Lisesi, Adana Özel Eral Anadolu Lisesi takımları mücadele ediyor.

Bakmadan Geçme